Rezultati 12. kroga ptujske Super lige
Videm doma premagal Gerečjo vas

Zadnji krog tekmovanja v ptujski Super ligi bo kar zanimiv. Še najbolj na Vidmu, kjer gostuje Gerečja vas, ki se je le prebudila in je že na 4. mestu.

Zadnji krog v ptujski Super ligi je bil razgiban in zanimiv, čeprav ni padlo veliko zadetkov, vsega skupaj 11, kar daje na koncu sicer solidno povprečje preko 2 zadetka na tekmo.
Prvi na lestvici, Stojnci, so v povprečni tekmi po pričakovanju odpravili Ormožane. Zmago so domači potrdili v zadnjih trenutkih igre.
Dolgo so se mučili tudi drugi Podvinci, ki so po zadnjih rezultatih Bukovcev pričakovali višjo zmago. Minimalna zmaga domačinov ni nič novega, saj so jih kar nekaj dobili tako.
Bolj napeto je bilo v Središču, kjer je gostovala Hajdina, ki je praktično imela vse v svojih rokah in nogah, saj je vodila 0:2, vendar so domačini osvojili točko v zadnjih sekundah tekme in to globoko v sodnikovem podaljšku.
Tudi na Vidmu je bilo podobno. Pred 300 gledalci so prvi povedli gostje s strelom Boštjana Strela v 72. minuti. Toda domačini se niso kar tako sprijaznili in so najprej izenačili, nato pa v 91. minuti preko Božaka prišli do treh točk. Gledalci so bili zadovoljni, saj so ne glede na rezultat, videli dobro nogometno predstavo.
Ko smo zapisali, da Boč ne more dvakrat igrati tako slabo, so se nekateri smejali, vendar so jih nogometaši iz Poljčan demantirali in slavili minimalno zmago v Apačah, ki so si po dveh zaporednih zmagah v gosteh obetali več.
Zapisniki 12. kroga Super lige

 

[phpleague type=fixture id=292]

 

[phpleague id=11 type=table latest=false style=general]