Rezultati 11. kroga Štajerske lige

Vodilni Fužinar je na gostovanju v Pesnici uspel priti do minimalne zmage, za katero pa so se morali še kako potruditi. Domačini so bili povsem enakovreden nasprotnik, pozitivnega rezultata pa jih je stala ena napaka, katero so gostje spremenili v zadetek in odnesli vse tri točke s seboj.

Lenart je na gostovanju v Rušah prišel do pričakovane zmage. Sam začetek pa ni dal slutiti takega konca, saj so domači že v 2. minuti povedli. Vodstvo so uspeli ohraniti vse do 30. minute, ko so gostje iz 11-metrovke uspeli izenačiti. Če je bil 1. polčas izenačen, pa je bil 2. popolnoma v domeni gostov, ki so s tremi zadetki postavili stvari na svoje mesto in vknjižili zmago z 1:4.
Radeljčani so v obračunu koroških ekip z 2:0 premagali Peco, ki je še drugič zapored igrišče zapuščala sklonjenih glav. Domači so pričeli agresivneje, a so gostje iz Črne nekako uspeli vzpostaviti ravnotežje, kljub temu pa so v 33. minuti prejeli zadetek, ko je Kreuha premagal Kašman. V nadaljevanju se je spremljal nogomet med obema kazenskima prostoroma. Gostje so iskali izenačenje, kar jih je na koncu drago stalo, saj so domači iz protinapada zadeli še drugič in tako zapečatili usodo Črnjanov.
Rogatčani nadaljujejo s svojo serijo zmag. Tokrat so v Slovenj Gradcu prišli do svoje prve gostujoče zmage v prvenstvu in se povzpeli na visoko 6. mesto. Vse pomembno se je zgodilo v 1. polčasu, ko so tudi padli vsi trije zadetki. Najprej so iz 11-metrovke povedli gostje, ki so svoje vodstvo nato povišali še v 29. minuti. Domačinom je še pred iztekom 1. polčasa uspelo zaostanek zmanjšati, ko je v 43. minuti zadel Stopajnik. V nadaljevanju gledalci niso več videli zadetkov, saj so gostje uspešno branili svoje vodstvo. To jim je bilo še izdatno olajšano, saj je bil pri domačih v 66. minuti izključen Borovnik. Na koncu je ostalo pri rezultatu iz 1. polčasa in zmagi Monsov z 1:2.
Vodilni Fužinar je na gostovanju v Pesnici uspel priti do minimalne zmage, za katero pa so se morali še kako potruditi. Domačini so bili povsem enakovreden nasprotnik, pozitivnega rezultata pa jih je stala ena napaka, katero so gostje spremenili v zadetek in odnesli vse tri točke s seboj. Edini zadetek na srečanju je dosegel Stočko v 17. minuti.
V Žalcu je bilo izjemno pestro, gostje iz Štor pa so na koncu odnesli vse tri točke. Kljub temu, da so od 26. minute igrali z igralcem več, od 68. pa celo z dvema, so odpor Žalca zlomili šele v zadnjih 10-ih minutah srečanja, ko je najprej Torra, nato pa še Drobne uspela premagati domačega vratarja Rozmana.
Zrečani v domačem srečanju niso dovolili, da bi Limbušani prišli do prve zmage v prvenstvu. Večino dela so opravili v 1. polčasu, ko sta Brdnik in Boček zadela za vodstvo z 2:0. Ko se je v nadaljevanju pričakoval pritisk gostov, pa so ti ostali brez izključenega Mlakerja in takrat je bilo povsem jasno, da iz pozitivnega rezultata ne bo nič. Do konca se rezultat ni spreminjal, Zrečani pa so tako vknjižili še 4. zmago v prvenstvu.
Dravograjčani so v edinem nedeljskem srečanju uspeli premagati Šoštanj in po dveh krogih znova vknjižili komplet treh točk. Srečanje se je odvilo v zadnje pol ure, ko je tudi padlo vseh 5 zadetkov. Ko so domačini po dveh zadetkih Grilca in enem Fasvalda povedli s 3:0, je bilo jasno, da bo zmaga ostala doma. Gostje so sicer dosegli zadetek na 3:1, a je v sodnikovem podaljšku domačo zmago s 4:1 potrdil Sekolovnik.
Zapisniki 11. kroga Štajerske lige

 

[phpleague type=fixture id=239]

 

[phpleague id=9 type=table latest=false style=general]