Rezultati 11. kroga MČL Golgeter
Kozje do prve točke

Kozjani so v 11. krogu z remijem proti Mozirjanom prišli do svoje prve točke v prvenstvu.

Kozjani so v 11. krogu z remijem proti Mozirjanom prišli do svoje prve točke v prvenstvu. Po začetnem otipavanju so se v nadaljevanju strasti razživele, a ne do te mere, da bi padel kak zadetek. Podeljenih je bilo nekaj rumenih kartonov, še posebej ob koncu srečanja, ko so obojnim pojenjale moči. Po 90-ih minutah so se tako oboji morali zadovoljiti z delitvijo točk.
Krško je proti Vojniku srečanje pričelo silovito in že po 13-ih minutah vodilo z 2:0. Gostje so se po uvodnem šoku pobrali in zaostanek v 29. minuti tudi zmanjšali. V 2. polčasu so bili podjetnejši in z drugim zadetkom Sokolovskega prišli do zasluženega remija.
Remi Mozirja in Vojnika je izkoristila Rogaška, ki je v domačem srečanju premagala Radeče z 2:1. V 1. polčasu gledalci niso videli zadetkov, se pa je to spremenilo v 2. polčasu. Za slabo voljo med domačimi gledalci je poskrbel Berger, ki je popeljal goste v vodstvo z 0:1. Po zaostanku so domači pritisnili na plin in 10 minut kasneje je Kuraj poskrbel za izenačenje. Gol je domačim dal krila in isti igralec je le 5 minut kasneje domače popeljal v vodstvo, ki ga do konca niso več izpustili iz rok.
Zapisniki 11. kroga MČL Golgeter

[phpleague type=fixture id=425] [phpleague id=14 type=table latest=false style=general]