Rezultati 11. kroga 3. SNL-vzhod
Šmarje presenetilo v Kuzmi

Šmarje je na gostovanju v Kuzmi pripravilo prvovrstno presenečenje, saj so uspeli prekiniti zmagovalni niz Tromejnika.

Bistričani v domačem srečanju niso uspeli ponoviti igre iz prejšnjega kroga, ko so v gosteh premagali Šmarje. Tokrat so bili za njih usodni gostje iz Lendave, ki so jih premagali z minimalnih 0:1, edini zadetek pa je v 56. minuti dosegel Bedo.
Drava je v izjemno izenačenem srečanju v zaključku zlomila odpor Ljutomerčanov, ter jim prizadejala še drugi poraz zapovrstjo. Gol za minimalno zmago domačih je v 86. minuti dosegel Kirič.
Šentjur je potrdil dobro formo in z zmago nad Beltinci prišel do svoje skupne tretje in druge zmage v zadnjih treh krogih. Bili so boljši nasprotnik skozi vseh 90 minut, zato je zmaga s 3:1 povsem zaslužena. Beltinčani so očitno padli v rezultatsko krizo, saj že 5. krogov niso okusili slasti zmage.
Malečnik si je v domačem srečanju s Čardo dovolil spodrsljaj in iztržil samo remi. Dovolili so si podcenjevanje in na koncu so celo morali loviti zaostanek 1:2, da so sploh prišli do točke. Kljub točki pa Čarda še vedno ostaja na zadnjem mestu kot edina ekipa brez osvojene zmage.
Odranci niso uspeli pripraviti presenečenja in premagati vodilne Dravinje. Ta je prišla do povsem zaslužene zmage, saj je že po prvih 30-ih minutah vodila z 0:3. Kanček upanja je domačinom z zadetkom tik ob koncu 1. polčasa vlil Gostan, ki je rezultat zmanjšal na 1:3. V nadaljevanju so domači sicer skušali rezultat preobrniti, a so Konjičani z borbeno igro uspeli obraniti svojo prednost in iz tega neugodnega gostovanja iztržiti zmago.
V Rakičanu se je napovedovalo izenačeno srečanje in prav tako se je tudi končalo. Dobrih 450 gledalcev je v 1. polčasu videlo boljšo igro domačih, ki so na odmor odšli z vodstvom 1:0. V nadaljevanje so boljše vstopili gostje, ki so z dvema zadetkoma rezultat preobrnili v svojo korist, a tega vodstva niso uspeli zadržati do konca. Domačini so namreč v 86. minuti iz 11-metrovke izenačili in tako uspeli priti do remija, ki je po prikazanem najpravičnejši.
Šmarje je na gostovanju v Kuzmi pripravilo prvovrstno presenečenje, saj so uspeli prekiniti zmagovalni niz Tromejnika. Domačini so sicer pričeli odlično in že v 8. minuti iz 11-metrovke, ki jo je realiziral Janža, povedli. Gostje so se po uvodnem šoku pobrali, vzpostavili ravnotežje in ob zaključku polčasa uspeli izenačiti, ko je za 1:1 zadel Firšt. V nadaljevanju so bili obojni izjemno previdni, zmagoviti zadetek pa je za Šmarčane v 77. minuti dosegel Vraničar, ter svoji ekipi priigral zlata vredne tri točke.
Zapisniki 11. kroga 3. SNLV

 

[phpleague type=fixture id=265]

 

[phpleague id=10 type=table latest=false style=general]