Rezultati 11. kroga 1. MNZ Maribor
Dobrovce izkoristile remi Korotana in Palome

Na derbiju kroga v Prevaljah pred približno 300 gledalci, so gostje iz Sladkega Vrha uspeli rezultat izenačiti globoko v sodnikovem podaljšku.

Fram je bil v vlogi favorita, vendar tega ni upravičil na igrišču. Gostje iz Jurovskega dola so ubrali pravo taktiko in bili nevarni iz protinapadov, vendar jim ni uspelo doseči zadetka. Je pa na koncu bilo dovolj za neodločen rezultat in novo točko.
Brunšvik je po pričakovanju prišel do nove zmage. S to zmago so si močno popravili tudi gol razliko. Železničar bo moral spremeniti marsikaj, v kolikor bo želel boljši rezultat.
V Račah kjer je gostovalo Tezno pa nogometna srhljivka za tiste z največjimi živci. Domači so imeli skozi vso tekmo nekoliko več od igre, vendar v prvem polčasu tega niso znali izkoristiti, saj so celo zaostajali za zadetek. V drugem delu sta se pri domačih izkazala Peša Goran in z odločilnim zadetkom tik ob izteku tekme še Žmegač Klemen. Zmaga priigrana v izdihljaju tekme, kar se zgodi malokrat.
Na derbiju kroga v Prevaljah pred približno 300 gledalci, so gostje iz Sladkega Vrha uspeli rezultat izenačiti globoko v sodnikovem podaljšku. Domači so skozi celotno srečanje imeli žogo v svoji posesti in s tem tekmo povsem pod kontrolo. Žal jim ni uspelo doseči več kot en zadetek, ampak so bili za neučinkovitost kaznovani s prejetim zadetkom, kar je na koncu pomenilo oddajo dveh točk. Temu primerno je bilo tudi razočaranje po tekmi na domači strani.
Tekma med Cerkvenjakom in Slivnico se je končala z neodločenim rezultatom. Res je, da je glede na potek to najpravičnejši rezultat, ampak to nobeni od ekip ni prineslo želenih treh točk. Za obe ekipi bo priložnost za nove točke v prihodnjem krogu.
V Dogošah, kjer so gostovale Dobrovce, je vsaki ekipi rezultatsko pripadel po en polčas. Vseskozi pa so bili podjetnejši gostje, čeprav jim je popoln preobrat uspel šele v zadnjih 15-ih minutah tekme, ko so premoč nadgradili s 4-mi zadetki. Ta zmaga je pomenila, da imajo Dobrovce dva kroga pred koncem pred najbližjimi zasledovalci dve točki prednosti.
Tekma v Marjeti je napovedovala možnost presenečenja in ravno to se je zgodilo. Sicer pa kdor je bil na tekmi, se je lahko prepričal, da je zmaga domačih visoka, a povsem zaslužena. Gostje iz Pobrežja so po tekmi bentili sami nase in zmigovali z glavo, saj česa takšnega niso pričakovali.
Zapisniki 11. kroga 1. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=391]

 

[phpleague id=17 type=table latest=false style=general]