Rezultati 1. kroga MČL Golgeter
Novinci iz Mozirja pričeli z zmago

Uvodni krog MČL Golgeter se je pričel s petkovim srečanjem v Kozjem, kjer je gostovala ekipa ND Mozirje. Domačini so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in le svoji nespretnosti se lahko zahvalijo, da so ostali praznih rok.

Uvodni krog MČL Golgeter se je pričel s petkovim srečanjem v Kozjem, kjer je gostovala ekipa ND Mozirje. Domačini so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in le svoji nespretnosti se lahko zahvalijo, da so ostali praznih rok. Zapravili so kopico priložnosti, da pa bi bila stvar še slabša, so si zadetek za zmago Mozirja zabili kar sami. Mozirje je ne krivo, ne dolžno, vpisalo prve tri točke.
Do gladke in suverene zmage so prišli Slatinčani, ki so odkrito napovedali boj za sam vrh. Čeprav po prvem polčasu ni izgledalo vse tako sijajno, saj so gostje iz Radeč na odmor odšli z vodstvom 0:1. Odmor je domačinom očitno dobro del, saj so v nadaljevanju zaigrali povsem drugače in predvsem po zaslugi kapetana Tadine Iztoka, ki je dosegel klasični hat-trick, rezultat preobrnili. Zadetek za končnih 4:1 je dodal še Vtič Marko.
Do gladke zmage v uvodnem krogu so na gostovanju v Vojniku prišli Krčani. Ti so že v 1. polčasu razblinili vse dvome o zmagovalcu, ko so na odmor odšli s prednostjo 0:4. Zmago so ob koncu srečanja potrdili še z enim zadetkom in že nakazali, da bodo tudi v tej sezoni težko premagljivi.
Zapisnik za medije MČL_1.krog

[phpleague type=fixture id=344] [phpleague id=14 type=table latest=false style=general]