O podjetju - Golgeter

O podjetju

 

Beseda GOL pomeni vrata oziroma okvir pri športnih igrah z žogo. Cilj v teh igrah je žogo pripeljati čez črto vrat, doseči GOL.

GOL je torej cilj igre, zadetek v polno in želja nam je, da bi poslovni partnerji v sodelovanju z nami imeli ravno ta občutek – ZADETEK V POLNO!

Že sam naziv podjetja nam da vedeti, da podjetje GOL d.o.o. posluje v povezavi s športom, točneje nogometom.

Podjetje je ustanovljeno na pobudo nekaj fantov, nogometnih navdušencev, katerih cilj je delati posel v povezavi z nogometom, obenem na razne načine tudi pripomoči k razvoju slednjega.

Želimo biti vsestranski. To pomeni organizirati razne nogometne prireditve, turnirje, ogled nogometnih tekem ter ponuditi vse artikle, potrebne za mali in veliki nogomet. Najvažnejšo postransko stvar na svetu želimo spremljati na mednarodni ravni, državni in tudi lokalni. Menimo, da je lokalni nogomet v Sloveniji (nižje in rekreacijske lige) premalo medijsko spremljan in ravno tu bi radi naredili korak naprej, tudi z vašo pomočjo, katera je pri lokalnem spremljanju neizogibna.

 

Osebna izkaznica

GOL d.o.o.
Lerchingerjeva 2
3252 Rogatec

Davčni zavezanec: DA
Davčna št. 62874799
Matična št. 2079747
TRR: 03163-1000165856

Tel.: 00 386 (0) 3 810 73 00
Fax.: 00 386 (0) 3 810 73 01
E-pošta: golgeter@golgeter.com

Povezave:
Golgeter Shop (http://www.golgeter-shop.si)

 

Oglašujte na WWW.GOLGETER.COM

Tudi največji in najbogatejši se radi pokažejo v nogometu, se preko njega reklamirajo, ustvarjajo ugled.

Tako nogomet, kot internet sta lahko izredna medija. Dejstvo, da je nogomet najvažnejša sporedna stvar na svetu definitivno drži. Drži tudi dejstvo, da vse več ljudi črpa informacije s pomočjo brskanja spletnih strani. Prepričani smo, da je spletna stran “golgeter.com” oblikovana tako, da bo zanimiva vsem, ki imajo radi nogomet in trudili se bomo, da bodo nogometne novosti iskali ravno na naši strani. To pomeni, da bodo naši obiskovalci posredno seznanjeni tudi z Vašo reklamo in možnostjo klika na Vašo spletno stran, v kolikor jo posedujete. Obenem Vam lahko omogočimo reklamo na vseh igriščih nogometnih klubov, s katerimi sodelujemo in katerih podatke lahko najdete v desnem kotu spletne strani. Vaša reklama je lahko prisotna tudi na vseh nogometnih manifestacijah, turnirjih ali lig pod okriljem podjetja GOL d.o.o.. Od Vas samih pa je odvisno, koliko ste pripravljeni vložiti v reklamo, povezano z nogometom in kakšne povračilne rezultate pričakujete od te reklame.

Pravijo “malo denarja, malo muzike”. Verjamemo, da je pri nas malo drugače – “malo denarja, veliko muzike” in, da je Vaš oglas na naši internetni strani prava poslovna odločitev.

Snamite si: golgeter.com – cenik oglaševanja 2013