NK Vojnik: Ekipa mlada in kakovostna

NK Vojnik je jesenski del tekmovanja v MČL Golgeter s štirimi zmagami, dvema remijema in štirimi porazi, končal na 5. mestu, z enakim številom točk kot 4. Šoštanj.
Članska ekipa je s pripravami na spomladanski del sezone začela v mesecu februarju, največ aktivnosti pa je opravila na igrišču z umetno travo ter nato nadaljevala na glavnem igrišču. Ob tem so odigrali tudi nekaj prijateljskih tekem, ki so trenerju služile, da je dobil določene odgovore in vpogled v ekipo.
Ekipo so pred začetkom prvenstva popolnoma prenovili glede na ostale sezone in ta bolj ali manj ostaja enaka kot v jesenskem delu. Okrepili so se s tremi novimi igralci, ki bi lahko izdatno pomagali ekipi v boju za zgornji vrh lestvice. Dejstvo je, da ima ekipa še veliko potenciala in to tudi hočejo izkoristiti.
Ob prvenstvu jih čaka tudi nadaljevanje tekmovanja v pokalu, kjer se bodo v 3. krogu pomerili z NK Brežice – Terme Čatež.
Klub se zaveda, da mora svoje gledalce bolj približati k ekipi, saj si fantje z igrami to tudi zaslužijo in ob njihovi podpori bi bila motivacija višja, kar bi zagotovo pripomoglo k še boljšim rezultatom.
Vojnik nadaljevanje prvenstva pričenja z gostovanjem v Rogatcu pri NK Mons Claudius.