NK Radlje: Sezono zaključiti v zgornji polovici lestvice

Uspešno opravili 5-dnevne priprave v Umagu.

 

Člansko moštvo NK Radlje se je prvič zbralo 31.01. Nagovor predsednika Marsel Erika in predstavitev plana dela trenerja Pšeničnik Marka, je bil uvod sestanka. Po sestanku je sledil prvi trening, na katerem je bilo prisotnih 20 nogometašev. Treniralo jih je 15, saj so na zbor prišli tudi igralci, ki še niso sanirali poškodb, nekateri pa so bili službeno odsotni.
V sredo, 25. februarja, so se Radeljčani odpravili na vsakoletne priprave za spomladanski del tekmovanj. Priprav so se udeležili nogometaši članskega moštva in nogometne šole Radlje – selekcije U13, U15 IN U17, tako da je na priprave odpotovalo 60 nogometašev. Nastanjeni so bili v Umagu v hotelu Soll Garden, kjer so dopolnjevali znanje taktike in tehnike na naravnih igriščih, pilili formo ter odigrali nekaj pripravljalnih tekem. Od srede do nedelje so imeli vsak dan po dve aktivnosti na dan, po urniku en trening in ena tekma. V dobrih pogojih so vsi trenerji in ekipe izpolnili svoje naloge.
Na razpolago je bilo 6 igrišč, od tega eno z umetno travo in z reflektorji, tako da so lahko trenirali tudi v večernem terminu.
Članska ekipa je odigrala tri tekme in dosegla naslednje rezultate:
RADLJE – ADRIA MIREN 6 : 1
RADLJE – WIESHAIM 1 : 1
RADLJE – EBERSTEIN 3 : 0

Tako člansko moštvo ločita do prvenstva le še dva tedna. Potrebno bo izpiliti še zadnje finese, do začetka prvenstva pa bodo odigrali še dve pripravljalni tekmi, in sicer:
11.3 RADLJE – SULMTAL KORALM
13.3 RADLJE – POHORJE