NK Pohorje: Z okrepitvami do boljših rezultatov

Pohorje je jesenski del tekmovanja končalo na 11. mestu, s čimer v vodstvu kluba ne morejo biti pretirano zadovoljni.

Pohorje je jesenski del tekmovanja končalo na 11. mestu, s čimer v vodstvu kluba ne morejo biti pretirano zadovoljni. Ob treh zmagah in dveh remijih, so utrpeli kar 8 porazov, kar ima za posledico negativno gol razliko -19.
S pripravami na spomladanski del sezone so pričeli 14. januarja. Treningi potekajo v fitnesu v Brestrnici, na domačem igrišču z umetno travo in v dvorani OŠ Ruše.
Ekipo je v zimskem prestopnem roku zapustil Cehtl Aleksander, prišli pa so Đurić Nino, Hutinski Alen, Levanič Sandi, Horvat Jurček in Ozim Matej. Po poškodbi se vračata Pajančič Niko in Javornik Timotej, ter iz študijske izmenjave Popović Luka. Že v jeseni je začel s treningi tudi Podrzavnik Sašo. Tako bosta imela trener Rok Šoštarič in njegov pomočnik Nino Šibila na razpolago nekoliko številčnejši kader, s katerim se nadejata boljših rezultatov kot je to bilo v jeseni.
Do začetka prvenstva bodo Rušani odigrali tekme z NK Bistrica, NK Malečnik, NK Maribor U-19, NK Celje U-19, NK Hoče, NK Dobrovce, NK Renče, NK Rošnja Loka in NK Gerečja vas.