NK Bukovci – cilj je uvrstitev v ligo za prvaka

Pred vrati je nova sezona. Nogometaši Bukovc, pod vodstvom trenerja Boštjana Zemljariča, so pričeli z vadbo 20. julija in vadijo štirikrat tedensko, do pričetka prvenstva pa bodo odigrali sedem do osem pripravljalnih srečanj, saj želijo prvenstvo pričakati kar najbolje pripravljeni.

V minuli sezoni so nogometaši Bukovc zasedli mesto v sredini prvenstvene razpredelnice, oziroma ves čas bili tako uvrščeni, da niso imeli težav z obstankom v novoustanovljeni Super ligi, saj so znali tudi presenetiti.
Pred vrati je nova sezona. Nogometaši Bukovc, pod vodstvom trenerja Boštjana Zemljariča, so pričeli z vadbo 20. julija in vadijo štirikrat tedensko, do pričetka prvenstva pa bodo odigrali sedem do osem pripravljalnih srečanj, saj želijo prvenstvo pričakati kar najbolje pripravljeni. »V igralskem kadru je prišlo do sprememb. Prišlo je deset nogometašev, odšli pa so štirje. To pomeni, da moramo dobro delati in se uigrati. Naše želje segajo po uvrstitvi v sredino lestvice, čeprav bi zadnji, tretji del, radi igrali v ligi za prvaka, ki bo tudi po odhodu Ptujčanov v 3. SNL dovolj kvalitetna,« je dejal trener Bukovc Boštjan Zemljarič.
Bukovcem so pristopili: Benjamin Ambrož (ŠD Čirče), Žiga Domjan (Gorišnica), Žan Krajnc (Skorba), Mihael Mihelač, Marko Mlinarič, Nejc Prelog in Matko Verlak – vsi Stojnci, Vid Murko (Rogoznica), Nino Pukšič (ŠD Drava) in Nikola Vočanec (Zavrč). Iz kluba so odšli: Rok Zorko, Alen Petrovič, Marko Roškar in David Kramberger – vsi v Stojnce.