Rezultati 9. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm
Pri članih naslov Selanom, pri veteranih novincem v ligi Pizzerii Andiamo

ČLANI – rezultati 9. kroga
Selani so najprej odpravili ekipo ŠD Zg. Pristava in so se po dveh tekmah izenačili s 6-imi točkami s ŠD AS. V boj za prvo oz. drugo mesto se je po zmagi nad ŠD Zg. Pristava vključila še KMN Majolka.
Na zadnji tekmi dneva med ŠD Selan in ŠD AS je za osvojitev prvega mesta eni ali drugi ekipi štela samo zmaga, v primeru neodločenega izida pa bi prvo mesto osvojila KMN Majolka. Slednjo je od tega cilja ločilo samo sedem minut, saj je v 23. minuti na tekmi Selan – AS bil rezultat 3:3. V zadnjih minutah tekme pa so igralci iz Sel z dvema zadetkoma postavili stvari na svoje mesto in osvojili prvo mesto. AS-i so s porazom padli na končno 3. mesto in jim tako ni uspelo še tretje leto zapored osvojiti lige.

Sobota, 01.02.2020:
ŠD SELAN : ŠD ZG. PRISTAVA   5 : 1
KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD ZG. PRISTAVA   5 : 4
ŠD SELAN : ŠD AS   5 : 3

Končna lestvica:
1 ŠD Selan
2 KMN Majolka – člani
3 ŠD AS
4 ŠD Zg. Pristava
5 ŠD Lancova vas – člani
6 NK Tržec – R21
7 ŠD Pobrežje – člani
8 ŠD Belavšek

 

VETERANI – rezultati 9. kroga
Zgodilo se je to, kar sem že v napovedniku omenil, da bosta o prvem mestu odločali na medsebojni tekmi Pizzeria Andiamo in ŠD Selan. Slednji so najprej odpravili KMN Majolka, ki je zaradi poškodb in kaznovanega igralca tekmo začela s petimi igralci, zaključila pa s štirimi, saj je bil še en igralec izključen. V drugi tekmi dneva so se igralci Majolke znesli nad ekipo ŠD Pobrežje in jih premagali s 5:1.
Na koncu pa poslastica in tekma med Pizzerio Andiama in ŠD Selan. Poslastica pa je bila samo v prvem polčasu, saj v drugem očitno utrujeni Selani niso mogli več parirati razigranim igralcem Pizzerie, ki so tako kot novinci v ligi takoj zasedli 1. mesto.

Sobota, 01.02.2020:
ŠD SELAN GOSTILNA KOZEL : KMN MAJOLKA – VETERANI   3 : 0
KMN MAJOLKA – VETERANI : ŠD POBREŽJE – VETERANI   5 : 1
PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI : ŠD SELAN GOSTILNA KOZEL   6 : 1

Končna lestvica:
1 Pizzeria Andiamo – veterani
2 ŠD Selan Gostilna Kozel
3 KMN Majolka – veterani
4 ŠD Pobrežje – veterani
5 Bar Videm – veterani
6 ŠD Lancova vas – veterani
7 NK Tržec – veterani

 

Darko LAH