Rezultati 6. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 6. kroga
ŠD BELAVŠEK : NK TRŽEC – R21   2 : 7 (0:4)
Vratar Tržca je spravljal v obup igralce iz Belavška, ki so ga uspeli prvič premagati šele v 21. minuti, ko so že zaostajali za pet zadetkov. Preveč je bilo »soliranja« in posledično izgubljenih žog, ki so jih že stari znanci lige iz Tržca znali pretvoriti v zadetke.

ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI   8 : 4 (4:1)
Igralcem iz Lancove vasi tudi igra z vratarjem daleč v polju večji del tekme ni pomagala, da bi vknjižili kakšno točko proti razigranim igralcem iz Zg. Pristave, ki so rešetali mrežo predvsem iz hitrih protinapadov.

ŠD AS : KMN MAJOLKA – ČLANI   3 : 2 (1 : 2)
Tekma je veljala za pravi derbi, vendar ekipi zaradi taktiziranja pred končnico nista pokazali vsega kar sta sposobni. Kljub temu smo videli kar precej lepih potez in preobrat lanskih prvakov iz zaostanka 1:2 po polčasu, do zmage 3:2 v drugem.

ŠD SELAN : ŠD POBREŽJE – ČLANI    0 : 3 (0:0)
Selani so z igro vratarja v polju prisilili Pobrežane na branjenje blizu svojega gola. Slednjim je takšna igra očitno ustrezala, saj so bili v protinapadih zelo nevarni za nasprotnikov gol. Za spremembo proti prejšnjim tekmam, so izboljšali odstotek realiziranih priložnosti. Vseeno pa je potrebno izpostaviti po moji oceni igralca tekme – mladega vratarja Pobrežja, ki je »zaklenil« gol in dajal s svojimi uspešnimi obrambami dodaten zagon ostalim igralcem, ki so se na igrišču fanatično borili.

 

VETERANI – rezultati 6. kroga
PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI : BAR VIDEM – VETERANI   10 : 3 (5:2)
Videmčani so odigrali tekmo pod svojimi zmožnostmi, zato ne čudi visok končni rezultat.

KMN MAJOLKA – VETERANI : NK TRŽEC VETERANI   3 : 0 b.b.
Veterani iz Tržca očitno niso dobro preboleli visokega poraza 2:15 v prejšnjem krogu, da niso prispeli na tekmo z dovolj igralci.

ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI   4 : 12 (0:3)
Igralci Pizzerie Andiamo so v tekmi lahko poskušali razne taktične variante, ki bi lahko prišle v poštev v končnici tekmovanja, kjer bodo pričeli s prve pozicije.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL   2 : 5 (1:2)
Selani so za potrjevanje druge pozicije pred končnico potrebovali vsaj točko. To so dosegli, čeprav v tekmi niso blesteli, so pa znali s pridom izkoristiti tehnične napake nasprotnikov.

 

Darko LAH