Rezultati 4. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 4. kroga
KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI   4 : 4 (2: 3)
Dobra tekma, hitra, polna kontaktov, polno strelov po vratih in na koncu osem zadetkov. Kaj bi si gledalec še lahko želel? Igralci iz Lancove vasi v 19. minuti vodijo že s 4:2, vendar tudi to ni bilo dovolj za novo zmago, saj Majolki do konca tekme uspe rezultat izenačiti.

ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD SELAN  3 : 4 (1:1)
Srečali sta se ekipi, ki znata igrati z vratarjem v polju, pa naj si bo to igralec vratar ali kar vratar, kot je to pri Selanih.
Po rezultatsko izenačenem prvem polčasu in samo dveh zadetkih, po enem na vsaki strani, se tekma razživi v drugem, ko jih je padlo še pet. Najprej povedejo z 2:1 igralci iz Pristave, po lepo izvedenem prostem strelu. Izenačenje sledi v 22. minuti. Na koncu so srečnejši in spretnejši igralci iz Sel z dvema doseženima in enim prejetim zadetkom.

NK TRŽEC – R21 : ŠD POBREŽJE – ČLANI   3 : 1 (0:0)
Izkazalo se je, da so Pobrežani vse možnosti za uspeh zapravili že v prvem polčasu, saj so imeli kar nekaj priložnosti, vendar je zatajila realizacija. Na koncu je pač slavila ekipa iz Tržca, ki je v povprečni tekmi izkoristila vsaj tri svoje priložnosti.

ŠD POBREŽJE – ČLANI : ŠD AS   2 : 5 (1:4)
Dve tekmi ena za drugo je velik zalogaj za še boljše ekipe kot so Pobrežani. To se je videlo tudi v prvem polčasu, ko so padli v »mlin« AS-ov, ki so kaznovali skoraj vsako njihovo napako. V drugem polčasu, ko AS-i niso potrebovali več kaj dokazovati, saj so imeli lepo rezultatsko prednost, je bila igra bolj enakovredna in padla sta samo dva zadetka.

ŠD BELAVŠEK : ŠD AS*
* – 04.01.2020

 

VETERANI – rezultati 4. kroga
ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL : NK TRŽEC VETERANI   7 : 1 (3:1)
Selani so igrali koliko so pač potrebovali, da zabeležijo novo zmago. Igralci iz Tržca dajo edini zadetek na tekmi v 14. minuti iz prostega strela. V drugem polčasu pokažejo nekaj bolj aktivno-napadalno igro, ki pa je niso znali pretvoriti še v kakšen zadetek, zato pa so ob pomanjkanju moči dobili še štiri.

KMN MAJOLKA – VETERANI : BAR VIDEM – VETERANI   3 : 2 (3:1)
Barovci so krenili v tekmo odločno s pokrivanjem nasprotnika že na njegovi polovici. Hitro si ustvarijo dve idealne priložnosti za zadetek, zadetka pa žal ni bilo. To pa je uspelo igralcem Majolke že iz prvega strela po golu nasprotnika v 2. minuti. Podobna igra se nadaljuje do konca prvega polčasa, s tem, da imajo igralci Majolke dober izkoristek priložnosti, Barovci žal ne, saj jim do polčasa uspe le znižati delni rezultat na 1:3. Zato pa jim uspe doseči drugi zadetek v 18. minuti. Do konca tekme gledamo igro polno tempa, priložnosti na eni in drugi strani, zadetkov pač ne več. Majolki ni uspelo zadeti niti iz kazenskega strela v 29. minuti po igranju igralca domačinov z roko v vratarjevem prostoru.

ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : ŠD POBREŽJE – VETERANI  2 : 3 (0:2)
Pobrežani so bili konkretnejši v prvem polčasu, kar so kronali z dvema zadetkoma. V 18. minuti še povišajo svojo prednost na
3:0. Šele tretji prejeti zadetek prisili igralce iz Lancove vasi, da nadaljujejo z aktivnim vratarjem v polju. Takšna igra obrodi sad, saj dosežejo dva zadetka do 29. minute, vendar tretjega za izenačenje žal ne.

PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI: prosto

 

Darko LAH