Rezultati 3. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 3. kroga
ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD POBREŽJE – ČLANI   6 : 2 (2:1)
Ko je vratar Lancove vasi v dokaj enakovredni tekmi igralec tekme, ni težko ugotoviti kdo je zmagal.

ŠD AS : NK TRŽEC – R21   6 : 0 (2:0)
Igralci iz Tržca so se v prvem polčasu kar dobro upirali favoriziranim AS-om. Vendar so kljub temu morali 2x po žogo v svojo mrežo. Žal so se tudi preveč iztrošili, saj so bili v drugem polčasu le bleda senca ekipe iz prvega.

ŠD SELAN : KMN MAJOLKA – ČLANI   4 : 2 (0:2)
Vsaki od ekip je rezultatsko pripadal po en polčas. Tekma je bila trda, polna kontaktov in tempa. Na nasprotnikova vrata se je streljalo iz vseh položajev, če se je le ponudila kakšna priložnost. Ni jih bilo veliko. Dve večje napake v obrambi Selanov in Majolka je dobila prvi polčas z lepo prednostjo dveh zadetkov. Selani v drugem polčasu vršijo pritisk na nasprotnika tudi z aktivnim vratarjem v polju, kar se jim je tudi obrestovalo. Ne samo, da jim uspe izenačenje, v 28. minuti povedejo s 3:2 in nato še v zadnji minuti iz akumuliranega strela iz razdalje 10 m še 4:2. Ob koncu takšne tekme lahko samo čestitam igralcem obeh ekip za lep nogomet.

ŠD BELAVŠEK : ŠD ZG. PRISTAVA  2 : 3 (1:2)
V živčni tekmi, ki je botrovala kar za dve izključitve, je svojo »kilometrino« v ligi z zmago unovčila ekipa iz Zg. Pristave.

 

VETERANI – rezultati 3. kroga
BAR VIDEM – VETERANI : ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL   2 : 3 (1:2)
Realizacija, ki je bila odlika domačinov, je na tej tekmi zatajila. Preveč je bilo tudi nezbranosti v obrambi, predvsem v prvem polčasu, tako da so izkušeni igralci iz Sel to kaznovali. Barovci v začetku drugega polčasa vršijo pritisk na nasprotnika, lahko rečem, da je bil zadetek samo vprašanje časa. A žal po neizkoriščeni priložnosti, zopet zadetek Selanov iz lepo izvedenega protinapada v 19. minuti. Do konca tekme domačinom uspe izid znižati na 2:3, a poraza niso mogli preprečiti.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI   0 : 7 (0:3)
Tekmo je odločilo boljše tehnično znanje, predvsem pa hitrost igralcev Pizzeria Andiamo, ki so bili s hitrimi prehodi iz obrambe v napad nerešljiva uganka za obrambo Pobrežja.

ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : KMN MAJOLKA – VETERANI   1 : 16 (0:9)
Rezultat pove, da veterani iz Lancove vasi niso bili dorasel nasprotnik veteranom Majolke.

NK TRŽEC – VETERANI: prosto

 

Darko LAH