Rezultati 2. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 2. kroga
ŠD SELAN : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI   3 : 2 (2:2)
Selani dosežejo prvi zadetek na tekmi v 5. minuti. Po doseženem zadetku se ne ustavijo, temveč si pripravljajo priložnost za priložnostjo, žal zadetka ni. In ko ne daš, potem dobiš. Igralci iz Lancove vasi v obdobju od sedme do devete minute dosežejo dva zadetka. Selani z aktivno igro vratarja v polju izenačijo še pred koncem prvega polčasa.
Podobna igra polna tempa se nadaljuje tudi v drugem polčasu, zadetek pa dosežejo samo še igralci iz Sel in zabeležijo še drugo zmago v ligi.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD BELAVŠEK   3 : 1 (1:1)
Če bodo igralci iz Belavška tudi v nadaljevanju lige pokazali takšno igro kot so jo proti Majolki, bodo prava osvežitev in tudi kar nekaj točk bi moralo po koncu biti na njihovem kontu.

NK TRŽEC – R21 : ŠD ZG. PRISTAVA   4 : 7 (2:3)
Tekma polna preobratov. Igralci iz Pristave v 14. minuti vodijo že s 3:1. Vendar konec prvega polčasa in sedem minut drugega rezultatsko pripadajo igralcem iz Tržca, ki v 23. minuti vodijo s 4:3. Igralcem iz Pristave ne preostane nič drugega kot da vratarja menjajo z igralcem, kar se jim je na tej tekmi obrestovalo, saj so tekmo s štirimi zadetki v nadaljevanju obrnili v svojo korist.

ŠD POBREŽJE – ČLANI: ŠD AS*
* – prestavljeno na 28.12.19

VETERANI – rezultati 2. kroga
PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI : KMN MAJOLKA – VETERANI   3 : 3 (1:1)
Že prva tekma dneva je bila paša za oči ljubiteljev futsala. Pa saj ne čudi, ko se na igrišču pojavijo mojstri iz velikega in malega nogometa. Ni bilo brezglavega napadanja, temveč tesno pokrivanje nasprotnikovih igralcev. Posledično sta ekipi do priložnosti prihajali s kombinatorno igro ali s preigravanji nasprotnika. Ekipi sta se menjavali v vodstvu, na koncu pa je 3:3 kar pravičen rezultat.

BAR VIDEM – VETERANI : NK TRŽEC – VETERANI   8 : 1 (3:1)
NK Tržec plačuje davek novinca v ligi. Trudijo se po svojih najboljših močeh, vendar proti razigrani ekipi iz Vidma niso imeli kaj dosti možnosti, saj so dosegli samo eden zadetek v zadnjih sekundah prvega polčasa, prejeli pa kar osem.

ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL : ŠD LANCOVA VAS – VETERANI   7 : 2 (4:1)
Selani imajo očitno res boljšo ekipo kot sosedi iz Lancove vasi, tako da ne čudi visok končni rezultat. Čeprav so slednji povedli, so Selani po prejetem zadetku prevzeli pobudo in lepo napolnili mrežo nasprotnika.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : prosto

Darko LAH