Najboljši igralci o Prazniku Slofutsala v superlativih

Vse, katere zanima nastop na 8. Prazniku Slofutsala organizatorji prosijo, da pohitijo s prijavami in plačilom prijavnine, saj je število ekip omejeno na 42 in le potrdilo o plačilu ekipo tudi dejansko uvrsti na turnirsko tekmovanje.

Najodmevnejša malonogometna prireditev, Praznik Slofutsala, ki bo letos 21.-23. junija, je v dosedanjih 7-ih izvedbah gostila praktično vse najboljše igralce malega nogometa, futsala in nogometa v Sloveniji. Številni med njimi so se okitili z nazivi najboljših posameznikov in pobarali smo jih za vtise s tega turnirja – glede na prevladujoče zadovoljstvo nad prireditvijo niti ne čudi, da je za letošnji turnir že prek 30 prijavljenih ekip iz Slovenije in tujine. Zato vse, katere zanima nastop na 8. Prazniku Slofutsala organizatorji prosijo, da pohitijo s prijavami in plačilom prijavnine, saj je število ekip omejeno na 42 in le potrdilo o plačilu ekipo tudi dejansko uvrsti na turnirsko tekmovanje. Vse ekipe dobijo popuste za aktivnosti na reki Soči, omogočeno je brezplačno kampiranje za igralce in spremljevalce, naročijo lahko spominske majice turnirja po samo 5€ … Vse podrobnosti in zgodovina prireditve so na strani www.praznikslofutsala.com, za informacije in prijave pa pokličite 031 381 635 – Marko.

Izjave nekaterih najboljših posameznikov dosedanjih Praznikov:

ROK MORDEJ – naj igralec 2012, aktualni reprezentant Slovenije, 53 nastopov, 20 golov:
Praznik Slofutsala je sigurno najbolj kvaliteten in najbolje organiziran turnir v Sloveniji. Na enem kupu so zbrane najboljše ekipe in posamezniki futsala pri nas. Lani sem se prvič udeležil turnirja in zares užival v igranju, na koncu pa smo tudi osvojili prestižen pokal za 1. mesto!

DAMIR PUŠKAR – naj vratar 2012, aktualni reprezentant Slovenije – 52 nastopov:
Praznik Slofutsala je eden izmed dveh najbolj organiziranih turnirjev v Sloveniji. Lansko leto sem na njem sodeloval prvič in moram priznati, da sem bil zelo, zelo pozitivno presenečen. Letos ga bom sigurno obiskal, če ne kot igralec pa kot navijač.

MILAN ADRINJEK – naj igralec 2008:
Praznik Slofutsala je najmočnejši turnir zadnjih štirih-pet let, na njem igrajo najboljši igralci malega nogometa, ki kaj pomenijo v Sloveniji. V čast mi je igrati na takem turnirju, še posebej , ker sem ga tudi sam pred leti osvojil.

MILE SIMEUNOVIĆ – naj igralec 2009, 60 nastopov, 30 golov za reprezentanco Slovenije:
Ob Prazniku Slofutasala pomislim, da gre za trenutno najboljši malonogometni turnir na čelu z izjemnimi organizatorji, entuziasti in še bi lahko našteval … ŠD Selca in Markom!

IGOR OSREDKAR – naj igralec 2011, aktualni reprezentant Slovenije, 91 nastopov, 33 golov:
Sigurno najboljši turnir v Sloveniji – tako organizacijsko, kot medijsko. Prva asociacija – to je močan turnir, mislim,da se tu zberejo najmočnejše ekipe iz cele Slovenije, lepe nagrade, dobre tekme. Vsako leto je nekaj novosti, tako da si vedno radoveden kaj te čaka.

RADE RUSMIR, naj strelec 2009 in eden najuspešnejših posameznikov turnirja (2 zmagi, 2x polfinale):
V veselje mi je, da lahko pridem na Praznik, saj je najbolje organiziran in najmočnejši turnir v Sloveniji – organizatorjem namreč uspe privabiti ekipe iz vse države, vključno s posoškimi ekipami, katere drugače po turnirjih ne igrajo veliko. Verjamem, da lahko letos osvojimo turnir, čeprav je Gradbeništvo Škoro prvi favorit, a če mi uspe še tretjič dvigniti prehodni pokal za zmago, bom svoje ambicije na turnirju izpolnil.

ALJOŠA MOHORIČ – naj vratar 2010, 70 nastopov za reprezentanco Slovenije:
Praznik Slofutsala so najboljše slovenske ekipe, je druženje s prijatelji in dan, o katerem s Flamengovci najprej govorimo na letnem sestanku.

KRISTJAN ČUJEC – naj igralec 2010, reprezentant Slovenije, 63 nastopov, 31 golov
To je najmočnejši turnir v Sloveniji in komaj čakam, da se ga udeležim.

Izjave vseh najboljših posameznikov pa si lahko preberete TUKAJ!