Rezultati 15. kroga MČL Golgeter
Mozirje z 2:0 premagalo Rogaško

Na derbiju 15. kroga je Mozirje v domačem srečanju premagalo vodilno Rogaško in se ji na ta način približalo na vsega 2 točki, tako da ostaja boj za naslov prvaka povsem odprt.

Na derbiju 15. kroga je Mozirje v domačem srečanju premagalo vodilno Rogaško in se ji na ta način približalo na vsega 2 točki, tako da ostaja boj za naslov prvaka povsem odprt. Domači so se očitno za srečanje precej bolje pripravili kot gostje, ki jim je v tem srečanju nekako pripadla vloga favorita, ki pa je niso znali upravičiti. Mož odločitve je bil Goltnik Rok, ki je v vsakem polčasu dosegel po zadetek in domačinom priigral pomembno zmago.
Krško je prišlo do prve zmage v nadaljevanju prvenstva, saj so z visokih 7:0 premagali Kozje. Po prvem polčasu pa ni dalo slutiti takšnega razpleta, saj se je prvih 45 minut končalo z 0:0. V nadaljevanju pa popoln razpad sistem pri gostih, ki so povsem popustili, domači pa so jim uspeli nasuti kar 7 zadetkov.
V tekmi točkovno izenačenih ekip so gostje iz Radeč uspeli unovčiti svojo boljšo formo. Vseh 90 minut so kontrolirali potek srečanja in Vojniku niso dovolili, da bi rezultat preobrnil. Domačinom ne gre kaj očitati, saj so bili gostje v tem srečanju enostavno boljši in na koncu zasluženo zmagali z 2:4.
Zapisniki 15. kroga MČL Golgeter

[phpleague type=fixture id=429] [phpleague id=14 type=table latest=false style=general]