Začetek sezone v 3. SNL-sever
Maribor B pričel silovito

S sobotnimi 6-imi tekmami se je pričelo tekmovanje v 3. SNL-sever. Kot se je nekako napovedovalo, je druga ekipa slovenskih prvakov, NK Maribor B, pričela silovito, saj so na gostovanju v Rogatcu deklasirali domačo ekipo.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

S sobotnimi 6-imi tekmami se je pričelo tekmovanje v 3. SNL-sever. Kot se je nekako napovedovalo, je druga ekipa slovenskih prvakov, NK Maribor B, pričela silovito, saj so na gostovanju v Rogatcu deklasirali domačo ekipo. Ta je bila še nekako konkurenčna v prvih 45-ih minutah, nato pa so gostje prevzeli vse vajeti igre v svoje noge in dodobra napolnili mrežo domačih.
Fužinar sezono v 3. ligi nadaljuje v stilu rezultatov v Štajerski ligi. Sicer govorimo šele o 1. krogu, a začetek je več kot obetajoč, saj so v domačem srečanju brez večjih težav odpravili goste iz Malečnika. Do suverene zmage so prišli po zaslugi odličnega drugega polčasa, v katerem so zadetku iz 1. polčasa dodali še tri.
Z dobrim 2. polčasom je do prve zmage prišel tudi Lenart, ki je doma premagal prevaljski Korotan. Po izenačenem 1. polčasu so domači takoj na začetku drugega z zadetkom Čučka prešli v vodstvo. Gostje so imeli svoje priložnosti, a so te ostale neizkoriščene. Sledila je kazen, ko je v 88. minuti za končnih 2:0 zadel Ploj.
Do izjemno prepričljive zmage so na gostovanju v Šentjurju prišli Dravograjčani. Ti so bili skozi celotno srečanje za razred boljši tekmec, zato na koncu več kot zaslužena zmaga z 0:5.
Celjski Šampion je na gostovanju v Slovenski Bistrici vpisal prvi komplet treh točk. Vse pomembno se je zgodilo v 2. polčasu, ko sta padla tudi oba zadetka, ki sta bila delo celjskega kapetana Djuranoviča. Ob tem še naj omenimo, da so domači srečanje končali brez dveh igralcev, saj je bil v 77. minuti izključen Kovačič, v 87. pa je pod predčasno prho moral še Stančič.
Srečanje v Radljah med domačo ekipo in gosti iz Šmarja se je edino končalo brez zmagovalca. Pobudo so sicer imeli gostje, ki so tudi 2x vodili, a so njihovo vodstvo domači obakrat uspeli izničiti. Na prikazano na koncu pravičen remi.
V edinem nedeljskem srečanju so Podvinci v lokalnem derbiju premagali veliko bolj slovitega rivala, ptujsko Dravo. Podvinčani so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in prav vsi zadetki, vključno z avtogolom, so bili njihovo delo. Na koncu prestižna zmaga s 3:1.

Zapisniki sobotnih tekem 1. kroga 3.SNL-sever

Zapisnik Podvinci – Drava Ptuj

Could not load template standings-extend.php