Liga malega nogometa za pokal občine Videm

Strmcu očitno »pašejo« težki nasprotniki, saj jih po pravilu zelo namučijo.

ČLANI – 10. krog – sobota, 25.01.2014

ŠD ZG. PRISTAVA I : KMN MAJOLKA 5 : 3 (4:1)
Prve minute tekme so minile v »otipavanju« nasprotnika. Nato pa prvi in drugi zadetek Zg. Pristave v 7 in 8. minuti, ki so posledica izgubljenih žog v obrambi Majolke. Pristava s striktnim pokrivanjem ne pusti igralcem Majolke da razvijejo kombinatorno igro. To je bil očitno ključ njihovega uspeha na tej tekmi. Da je bila tekma zelo trda in živčna pa kažeta tudi dve izključitvi igralca in sicer na vsaki strani po ena.

ŠD AS : STRMEC 5 : 4 (2:0)
Strmcu očitno »pašejo« težki nasprotniki, saj jih po pravilu zelo namučijo. Točk res ni, je pa nepopustljiva igra do konca. Ni dosti manjkalo, da bi uspeli osvojiti točko proti lanskemu prvaku, saj so iz zaostanka 1 : 4 in 3 : 5 v zadnjih minutah prišli na 4 : 5, ter poskrbeli za dramatično končnico.

ŠD ZG. PRISTAVA II : KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN 0 : 6 (0:0)
So Selani že pred tekmo vknjižili 3. točke? Kako drugače opisati rezultat polčasa 0 : 0 in ogromno lahko zapravljenih priložnosti. V drugem polčasu pa končno pravi obraz fantov iz Sel, ki lepo napolnijo mrežo nasprotnika.

ŠD POBREŽJE : KLUB R21  3 : 3 (1:1)
Bo kateri od ekip neodločen rezultat v končnem seštevku pomenil kakšno mesto višje ali ne? Dejstvo je, da sta obe ekipi po porazu Majolke želeli zmago, kar bi pomenilo trenutno 3. mesto na lestvici. Težko je reči, če je bila katera ekipa bližje zmagi, moje mnenje je, da je glede na prikazano na parketu rezultat najbolj pravičen.

EHM TEAM : NK VIDEM 5 : 3 (2:0)
Videmčani se oslabljeni (manjkala vratarja) niso prikazali v luči prejšnjih tekem, ko so grenili dan tudi najboljšim ekipam v ligi. EHM Team je pograbil ponujeno in nasprotnika prehitel na lestvici.

KONSTRUKTERSTVO OSENJAK FRANCI : JOE FERNANDES  2 : 3 (1:0)
Še ena tekma v nizu »kdo bo koga«? Da se tekma igra do zadnjega sodnikovega žvižga, pa so pokazali igralci Joe Fernandes-a, ki so zmagoviti zadetek dosegli v izdihljajih tekme.

ŠD MAJSKI VRH : prosto

[phpleague id=20 type=table latest=false style=general]

VETERANI – 7. krog – sobota, 25.01.2014

ŠD POBREŽJE – veterani : NK VIDEM – veterani 5 : 5 (1:4)
Res je bilo zanimivo na tekmi med Pobrežani in Videmčani. Kot po pravilu, je prvi polčas rezultatsko pripadel domačinom. V drugem Pobrežani z agresivnejšo, predvsem pa hitrejšo igro uspejo izenačit na 4 : 4. Sledi kazenski strel in zadetek za Videm. Pobrežje kmalu zatem poravna na 5 : 5, kar pa je tudi končni rezultat tekme. Kdo je v tej tekmi več izgubil, pa verjetno vedo samo igralci obeh ekip?

KMN MAJOLKA – veterani : GOSTIŠČE KOZEL – ŠD SELAN 6 : 4 (2:1)
Majolka »prvak«. Ja, po tej zmagi je tudi teorija potrjena, saj so do konca odigravanja lige ostali trije krogi, Majolka pa ima neulovljivih 11. točk prednosti.
Sicer pa bi lahko tekmo med Majolko in Selani razdelil na štiri dele. Prvi del pripada Majolki, ki povede z 2 : 0. Drugi del pripada Selanom, ki uspejo v začetku drugega polčasa že poravnati na
2 : 2. Tretji del zopet Majolki, ki doseže kar štiri zadetke za trenutnih 6 : 2. Zadnji četrti del pa zopet Selanom, ki z dvema zadetkoma malo ublažijo poraz.

JOE FERNANDES – veterani : ŠD LANCOVA VAS – veterani 4 : 4 (1:1)
Odlika ekipe Joe Fernandes je, da igrajo na polno celo tekmo, da se ne zaustavijo, pa ne glede ali vodijo ali lovijo rezultat. To se jim je obrestovalo v tej tekmi, saj so v drugem polčasu že zaostajali za dva zadetka, vendar so z vztrajnostjo do konca tekme rezultat poravnali na 4 : 4.

[phpleague id=21 type=table latest=false style=general]