Liga malega nogometa za pokal občine Videm

Igralci Kluba R21 imajo dober izkoristek v tekmah z ekipami iz prve polovice na lestvici, saj so letos premagali ŠD Majski vrh, Krovstvo Petrovič – ŠD Selan in sedaj še ŠD AS. Zmaga proti slednjim ima še večjo težo, saj so premagali lanskega prvaka.

Rezultati 8. kroga – 11.01.2014:

ŠD MAJSKI VRH BAR DOLENCE – STRMEC 10 : 1 (4:1)
»Goliada« Majskega vrha se je pričela v drugi minuti. Žarek upanja za Strmec je bil lep zadetek iz prostega strela v 14. minuti. Na koncu se je izkazalo, da je bil to tudi edini njihov zadetek na tekmi.

ŠD ZG. PRISTAVA I : KROVSTVO PETROVIČ ŠD SELAN 1 : 6 (0:3)
Igralsko oslabljena ekipa iz Zg. Pristave je morala priznati premoč Selanom, ki so prevzeli pobudo na igrišču od prvega sodniškega žvižga. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo vratar Pristave klonil. To se je zgodilo »šele« v 10. minuti. Pristava ni in ni našla rešitve za hitre protinapade Selanov iz katerih so dosegli večino od svojih šestih zadetkov. Pristava si je tudi pripravila nekaj priložnosti, ki pa jih je bilo neprimerno manj kot v prejšnjih tekmah. Častni gol so dosegli tri minute pred koncem tekme, ko so Selani že vodili s 6 : 0.

ŠD AS : KLUB R21 5 : 6 (2:2)
Igralci Kluba R21 imajo dober izkoristek v tekmah z ekipami iz prve polovice na lestvici, saj so letos premagali ŠD Majski vrh, Krovstvo Petrovič – ŠD Selan in sedaj še ŠD AS. Zmaga proti slednjim ima še večjo težo, saj so premagali lanskega prvaka. Takšnih tekem si lahko samo želimo, saj sta obe ekipi prikazali hiter – dinamičen nogomet, kjer je bil glavni cilj doseči gol več od nasprotnika. Prvi polčas je minil z miroljubnim rezultatom 2 : 2. V drugem polčasu pa drama v stilu najboljših kriminalk. R21 v 19. minuti vodi že z 4:2. AS-i do 24. minute poravnajo na 4 : 4. V 26. minuti zopet vodstvo R21, sedaj 5 : 4. Že v naslednji minuti izenačenje 5 : 5. Za zaključek še en zadetek Kluba R21 za končni rezultat in zmago 6 : 5.

ŠD ZG. PRISTAVA II : NK VIDEM 2 : 8 (1:4)
Videmčani so prikazali boljšo, predvsem pa učinkovitejšo igro kot vrstniki iz Zg. Pristave.

ŠD POBREŽJE : JOE FERNANDES 12 : 1 (10:0)
Pobrežani so se v prvem polčasu izkazali z zelo visokim izkoristkom pri strelih na nasprotnikova vrata. V celem polčasu tudi ni bilo nobenega prekrška. V drugem polčasu Joe-ji stopijo bliže igralcem Pobrežja, posledično je bilo manj golov, kakšen prekršek in tudi častni gol.

EHM TEAM : KONSTRUKTERSTVO OSENJAK FRANCI 8 : 2 (5:0)
In končno prva zmaga za EHM Team. Večino dela je bilo opravljenega v prvem polčasu, ki se je zaključil s 5 : 0 v njihovo korist.

KMN MAJOLKA – prosto

[phpleague id=20 type=table latest=false style=general]