Rezultati 25. kroga 1. MNZ Maribor
Korotanu uspelo

Korotan si je s pričakovano zmago proti Pobrežju krog pred koncem zagotovil prvo mesto.

Tekma v Sladkem Vrhu se je odvijala po pričakovanjih. Gostje iz Slivnice so bili enakovreden tekmec in zasluženo osvojili točko. Pri domačih se je ponovno izkazalo, da je vse preveč odvisno od igralcev, ki slišita na Stojanov in Žabota.
Korotan si je s pričakovano zmago proti Pobrežju krog pred koncem zagotovil prvo mesto. Zmaga bi lahko bila še izdatnejša, vendar so bili domači igralci velikokrat nespretni pred gostujočim vratarjem. Po zadnjem pisku je sledilo veliko veselje v domačih vrstah. Pravijo pa, da tisto ta pravo proslavljanje še pride.
Železničar se je v Marjeto odpravil samo z devetimi igralci. Sledila je povsem zaslužena visoka zmaga domačih (11:0). V domači vrsti se je s petimi zadetki izkazal Breg Rok. Vse ostale besede o tej tekmi, so zaradi neresnosti igralcev in vodstva Železničarja odveč.
Tudi Brunšvik ni imel pretirano veliko dela s Tezenčani. Ugnal jih je s petimi zadetki razlike, kar zgovorno pove kakšno je bilo dogajanje na zelenici.
Delno presenečenje smo doživeli v Račah, ki so dovolile gostom iz Jurovskega dola, da osvojijo točko. Domači so bili po vodstvu z dvema zadetkoma prednosti v 65. minuti tekme prepričani, da je to tisto kar so pričakovali pred tekmo. A se gostje s tem niso strinjali, in do konca tekme rezultat izenačili. Oboji so si želeli zmage, saj jim točka ni prinesla veliko.
Dogoše so po polčasu nekoliko nepričakovano zaostajale z golom razlike proti Cerkvenjaku. To domačih ni zmedlo, ampak so ob polčasu odločneje krenili v tekmo, dosegli 4 zadetke in se veseli zmage.
Na derbiju v Framu so Dobrovce izkoristile eno priložnost več kot domači. To je na koncu pomenilo zmago, pa čeprav bi rezultat lahko bil povsem drugačen. Je pa derbi opravičil naziv, saj so oboji gledalci trepetali do zadnjega piska.
Zapisniki 25. kroga MNZ Maribor

[phpleague type=fixture id=405] [phpleague id=17 type=table latest=false style=general]

Pari zadnjega kroga:
[phpleague type=fixture id=406]

 

 

Andro