Kidričani zaključili z aktivnostmi

Nogometaši Aluminija so se sredi prejšnjega tedna poslovili od jesenskega dela tekmovanja, ki so ga končali na tretjem mestu v 2. SNL.

Nogometaši Aluminija so se sredi prejšnjega tedna poslovili od jesenskega dela tekmovanja, ki so ga končali na tretjem mestu v 2. SNL. Z vadbo so nadaljevali tudi po končanem prvem delu prvenstva, svoje delo pa so zaključili s tekmo med seboj, in to starejši proti mlajšim. Zmagali so starejši 2:1 (1:1), oba zadetka pa je za starejše dosegel Marko Kmetec, ki je po mnenj mnogih prehitro zaključil svojo nogometno pot. Za mlajše, ki se niso kar tako predali pa je bil uspešen Boštjan Strel, ki sedaj nastopa v Gerečji vasi. Med igralci ni bilo Arpada Vaša in Slobodana Jovanoviča, ter Kovačeviča. Da pa je tekma potekala normalno in predvsem po pravilih igre, je kot sodnik poskrbel Klemen Bingo, ki ni mogel zaigrati zaradi poškodbe.
Postava – starejši: Murko, M. Rešek, Topolovec, Arri, Medved, Horvat, Panikvar, Vincetič, Letonja, Drevenšek, Kmetec, Pevnik, Potočnik.
Mlajši: Cvetič, Kajtna, Lonzarič, Kurež, D. Rešek, Strel, Vindiš, Petek, Vrbanec, Lipovac, Koželj.
Nogometaši Aluminija se bodo ponovno zbrali 13. januarja ob 15.30 na začetku priprav za spomladanski del prvenstva v 2. SNL.