Kar 8 zadetkov in remi na srečanju v Črni

Kot na večini tekem Pece v letošnji sezoni so tudi na tokratni gledalci prišli na svoj račun. Videli so namreč kar osem zadetkov ter delitev točk med Peco in Žalcem.

Kot na večini tekem Pece v letošnji sezoni so tudi na tokratni gledalci prišli na svoj račun. Videli so namreč kar osem zadetkov ter delitev točk med Peco in Žalcem.
Uvod je pripadel gostom, ki so si priigrali nekaj polpriložnosti, kjer jim je v zaključkih akcij zmanjkalo preciznosti. V 23. minuti so vseeno prišli do vodstva, ko je zadel Kamerunec Akamba. Nekaj minut kasneje je sledila sporna situacija v gostujočem kazenskem prostoru, ko glavni sodnik Gabrovec ni dosodil prekršek vratarja Rozmana nad Brdnikom, kar je v samo igro vneslo veliko nervoze.
Peca je do izenačenja prišla po prekinitvi, predložek v kazenski prostor in kasnejšo zmedo v gneči je najbolje izkoristil Pušnik.
Žalec ni potreboval dosti, da je prišel do novega vodstva, nespretnost Gabrovca je izkoristil Gajić in iz bližine zadel. Do konca polčasa je najlepšo priložnost za domače zapravil Rebernik, ko je odbito žogo iz roba kazenskega prostora poslal prek vrat.
V nadaljevanju je priložnost za igro dobil joker s klopi Zec, ki je spet poživil igro. Vseeno so se novega zadetka veselili Žalčani, ko je Gajić v 51. minuti zadel še drugič in zdelo se je, da je Peca na robu poraza.
Črnjani pa se niso predali. Najprej je v 59. minuti s pravim evrogolom svoj drugi zadetek dosegel Pušnik, le dve minuti kasneje pa je po še enem, tokrat dosojenem prekršku gostujočega vratarja nad Zecem, Lesjak iz najstrožje kazni izid poravnal.
Zec je v nadaljevanju tekme še naprej vnašal nemir v obrambne vrste Žalca, v 76. minuti je tako idealno zaposlil tudi Pika, ki je poskrbel za navdušenje na tribunah, ko je zadel za 4:3. Na žalost pa Peci ni uspelo obdržati prednosti. Že na tretji letošnji domači tekmi so si namreč dovolili prejeti kar štiri zadetke, tokrat so zadnjega prejeli v 87. minuti, nakar jim je zmanjkalo časa za nov juriš proti gostujočim golom.

 
PECA – ŽALLEC   4 : 4 (1:2)
0:1 Akamba Mengbwa Hyacinthe 23.
1:1 Pušnik Klemen 34.
1:2 Gajić Dalibor 37.
1:3 Gajić Dalibor 51.
2:3 Pušnik Klemen 59.
3:3 Lesjak Jure 61./11-m
4:3 Piko Andrej 76.
4:4 Gajić Dalibor 87.

 

 

www.nkpeca.com