Futsal Dravograd 2018
Manar GT zmagovalci že drugo leto zapored

Tradicionalni turnir v malem nogometu Futsal Dravograd 2018, ki se je odvijal v soboto, 22.12. v dvorani Špic D v Dravogradu, je postregel z izvrstnimi tekmami tekom celotnega dneva.

Tradicionalni turnir v malem nogometu Futsal Dravograd 2018, ki se je odvijal v soboto, 22.12. v dvorani Špic D v Dravogradu, je postregel z izvrstnimi tekmami tekom celotnega dneva. S strani organizatorjev Športnega društva Domit je bilo poskrbljeno za odlično izvedbo turnirja. Prijavilo se je 18 ekip s celotne Slovenije. Za vse ekipe je bilo poskrbljeno za brezplačno malico in pijačo. Sodili so sodniki s 1. Slovenske futsal lige, in sicer Rade Kovačić in Dražen Jurić. Letos je bilo poskrbljeno tudi za zdravniško pomoč tekom celotnega turnirja. Čez celoten dan se je zvrstilo veliko gledalcev, praktično je bila dvorana vseskozi polna. Turnir pa je imel tudi dobrodelno noto, kajti organizatorji Športnega društva Domit so prispevali 200 € pomoči malemu Lovru iz Dravograda.
Prvo mesto in nagrado 1000 € je že drugo leto zapored prejela ekipa Manar GT, ki je v finalu premagala Hair Culture, ki je prejela 500 €. Tretje mesto in nagrado 300 € je prejela ekipa AC Ravne Peugeot. Zmagovalci so letos prvič prejeli tudi prehodni pokal. Prav tako so najboljše 3 ekipe prejele s strani sponzorjev turnirja praktične nagrade. S praktičnimi nagradami in pokali sta bila nagrajena tudi najboljši strelec Aleš Marolt s 7 zadetki (Manar GT) in vratar turnirja Belmin Džafić (Hair Culture).
V imenu organizatorjev najlepša hvala vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi turnirja. Predvsem vsem so-organizatorjem, prostovoljcem, sponzorjem in donatorjem. Hvala ekipam za udeležbo in športno igro, navsezadnje pa hvala vsem gledalcem za obisk. Se vidimo na Futsal Dravograd 2019, kjer se vrnemo še boljši.

1. mesto - Manar GT 4

Image 1 of 7