Dobrodelni projekt 9. Praznika Slofutsala s Petrom PREVCEM

V sklopu največjega turnirja v malem nogometu, Praznika Slofutsala (20.-22.6. v Selcih pri Železnikih), se odvija projekt zbiranja sredstev v »Dobrodelni sklad Praznika«.

V sklopu največjega turnirja v malem nogometu, Praznika Slofutsala (20.-22.6. v Selcih pri Železnikih), se odvija projekt zbiranja sredstev v »Dobrodelni sklad Praznika«. Zbrana sredstva organizatorji skupaj z »Dobrotnikom Praznika« Petrom Prevcem  namenjajo žrtvam poplav v BiH ter invalidu iz Železnikov za nakup hišnega dvigala.

MEDNARODNI TURNIR 9. PRAZNIK SLOFUTSALA
Rdeča nit celotnega dogajanja seveda ostaja mednarodni malonogometni turnir,  največji v Sloveniji – že 9.Praznik Slofutsala z rekordnim nagradnim skladom – 4.100 evrov. Tudi letos se ga bo udeležilo več kot 40 ekip iz celotne regije, zainteresirane ekipe pa se še lahko prijavijo na turnir do ponedeljka, 9.6.2014. Poleg bogatih nagrad ekipe prejmejo tudi številna darila in pozornosti pokroviteljev, lahko brezplačno kampirajo v kampu Rovn, sodelujejo v družabnih igrah ali pa na velikem platnu spremljajo tekme svetovnega prvenstva. Prijave in informacije so možne do ponedeljka, 9.6.2014 do 19:00 – kontaktna oseba je Marko – 031 381 635 (marko@turnirji.com) – več informacij na www.praznikslofutsala.com (http://www.praznikslofutsala.com/index.php/prijava-application)

OBELEŽILI BOMO SREBRNO-BRONASTO OLIMPIJSKO ERO
Pestro nedeljsko dogajanje 22.6. bo namenjeno mladim družinam in športnim navdušencem – z Živžavom Praznika (delavnice za otroke, degustacije VIKI izdelkov, pevec Trkaj, maskoti Vzajemko in VIKI indijanček …),
Živžav program

finalnimi tekmami na malonogometnem turnirju in zaključkom dobrodelne licitacije, ga bosta zaznamovala  naša najuspešnejša skakalna olimpionika – PETER PREVC in MATJAŽ DEBELAK – oba nosilca srebrne in bronaste medalje iz olimpijskih iger.  Prvič in ekskluzivno  bosta na istem mestu oba olimpionika s štirimi olimpijskimi medaljami na razpolago za fotografiranje in avtograme!

Janez Debelak Peter Prevc

DOBRODELNI SKLAD PRAZNIKA in DOBROTNIK PETER PREVC
V letu 2014 je »Dobrotnik Praznika« naš najuspešnejši skakalec –  PETER PREVC, ki bo zbrana sredstva v dobrodelnem skladu namenil žrtvam poplav v BiH ter invalidu iz Železnikov, ki je po lanskoletni hudi nesreči v gozdu ostal hrom.

Za žrtve poplav v BiH bomo sredstva nakazali preko transakcijskega računa Rdečega križa Slovenijeinvalidu iz Železnikov pa bomo sredstva namenili za nakup hišnega dvigala, katero je za družino ponesrečenega že dalj časa neizpolnjena želja, saj s ceno okrog 15.000 € presega njihove finančne zmožnosti.

KAKO BOMO ZBIRALI SREDSTVA V LETOŠNJI DOBRODELNI SKLAD?
Organizatorji Praznika Slofutsala so se odločili zbirati sredstva na več načinov,  da bi bil zbrani znesek na koncu čim višji:

A) Potekala bo SPLETNA LICITACIJA ORIGINALNE ŠPORTNE OPREME PETRA PREVCA:
1. tekmovalna čelada Petra Prevca iz svetovnega pokala s podpisom Petra
2. štartna številka Petra Prevca iz SP v Predazzu, kjer je osvojil srebrno in bronasto medaljo  s podpisi celotne reprezentance in trenerja
3. štartna številka Petra Prevca iz OI v Sočiju, kjer je osvojil srebrno in bronasto kolajno s podpisi celotne reprezentance in trenerja
4. tekmovalni skakalni dres Petra Prevca –  kombinezon iz svetovnega pokala s podpisom

Peter Prevc - SočiPeter Prevc - PredazzoDres Petra Prevcapeter_prevc_celada_s_podpisom

Licitacija se je začela na spletu s 1. junijem na naslovu www.praznikslofutsala/peterprevc. Na spletu bo potekala do sobote 21.6., zaključila pa v nedeljo, 22. Junija, z licitiranjem v živo, ko bo ob 19:30 na športnem parku Rovn Peter Prevc tudi objavil skupni zbrani znesek in predal opremo najvišjim ponudnikom.

B) Prodajale se bodo SPOMINSKE MAJICE Praznika Slofutsala (5€/majico). Natisnjeno bo  400 majic, majice pa donira Zavarovalnica Vzajemna.

Majica-zadajMajica-spredaj

C) DONACIJE partnerjev Praznika Slofutsala in PROSTOVOLJNI PRISPEVKI VIP gostov  ter obiskovalcev prireditve – prispevke lahko nakažete na:  Športno društvo Selca, Selca 162, 4227 Selca  TRR: SI56 03128-1000842206 NAMEN: Sklad dobrotnika Praznika Slofutsala

D) Solidarnostna akcija Zavarovalnice Vzajemna –  »IGRAM IZJEMNO, KO POMAGAM VZAJEMNO« – Zavarovalnica Vzajemna bo darovala 5 evrov od vsakega sklenjenega  zavarovanja, ki ga bo sklenila v času trajanja prireditve.

 

Vabljeni vsi, da se pridružite dobrodelnemu projektu – s prostovoljnimi prispevki ali nakupom spominskih majic, spletno licitacijo opreme Petra PREVCA ali licitranjem v živo – z vsakim od teh načinov boste pomagali zbrati več sredstev pomoči potrebnim.

ŠD Selca in turnirij.com
FOTO: BB in DECOP/ Andrej Bogataj