Apače pričele s pripravami

Trenerju Bogdanu Baumanu se je na prvem treningu javilo preko dvajset igralcev. Apačani želijo pričakati tekmovanje kar najbolj pripravljeni. Trenirali bodo 3-4 krat tedensko.

Nogometaši Apač, ki so se kot prvaki 1. lige MNZ Ptuj uvrstili v ptujsko Super ligo, so pričeli s pripravami na novo tekmovalno sezono minuli petek. Trenerju Bogdanu Baumanu se je na prvem treningu javilo preko dvajset igralcev. Apačani želijo pričakati tekmovanje kar najbolj pripravljeni. Trenirali bodo 3-4 krat tedensko.
»Ni velike filozofije. Če želimo biti konkurenčni, se moramo kar se da dobro pripraviti, imeti dovolj igralcev na razpolago da uresničimo cilj, ki je uvrstitev od četrtega mesta navzdol, saj mislim, da so prva tri mesta oddana. Trenirali bomo maksimalno, do pričetka prvenstva pa nameravamo odigrati pet pripravljalnih srečanj.«
Igralske vrste so okrepili z Darkom in Rene Herganom (oba Brunšvik), Ladislavom Droskom (Avstrija), Benom Valentanom (Tržec), Primožem Jusom (Aluminij), Sandijem Ivančičem in Rokom Kaizerjem (oba Hajdoše) ter Aleksandrom Kranerjem (Makole).