8. praznik Slofutsala bo sprejel več ekip!

Glavno vodilo največjega slovenskega malonogometnega turnirja ni samo atraktiven nogomet, temveč predvsem druženje in sklepanje novih in utrjevanje obstoječih športnih prijateljstev. Zato so organizatorji prisluhnili željam ekip in povečali število sodelujočih iz 42 na 45!

Glavno vodilo največjega slovenskega malonogometnega turnirja ni samo atraktiven nogomet, temveč predvsem druženje in sklepanje novih in utrjevanje obstoječih športnih prijateljstev. Zato so organizatorji prisluhnili željam ekip in povečali število sodelujočih iz 42 na 45! Ekip, ki želijo igrati v Selcih 21.-23.6., je namreč več kot prostih mest, zato bodo za dodatna tri mesta potekale kvalifikacije med naknadno prijavljenimi (rok je petek, 14.6.) Sistem bo odvisen od števila dodatnih ekip (največ 12!), ki bodo vnaprej plačale »kvalifikacijsko« prijavnino v višini 40 evrov, kvalifikacije pa bodo dan pred pričetkom turnirja, v četrtek, 20. junija v Selcih pri Železnikih. Vse podrobnosti o kvalifikacijskem turnirju so na povezavi: www.turnirji.com 

Vse kar kaj velja bo v Selcih
Kot je v TV intervjuju poudaril že ambasador letošnjega Praznika Slofutsala, Mile Simeunović, bo v Selcih »vse kar kaj velja v slofutsalu.« Povezava na Miletov intervju 
Seznam prijavljenih ekip v celoti potrjuje njegove besede – prihod je potrdilo vseh 8 najboljših lanskih ekip z branilci lovorike, Gradbeništvom Škoro na čelu, ekipe iz tujine med katerimi izstopa FC Arena iz Smedereva, ter večina najboljših igralcev in reprezentantov (aktualnih ali bivših) ter aktivnih igralcev futsala v 1. in 2. SFL, številni odlični igralci nogometa ter »amaterji«, zbrani v različnih ekipah, ki prav zato vsako leto poskrbijo za napete dvoboje s številnimi »skalpi« favoritov.

Bogate nagrade
Poleg boja za 3.100 € nagrad in 21 pokalov, bo znova v ospredju fair play, saj bomo najbolj športno ekipo nagradili z bonom za 100 € športne opreme! Zagrizen boj se obeta tudi v tekmovanju za pokal šanka, kjer lovoriko brani ŠD Log Zaplana, a konkurentje napovedujejo odločen naskok na naslov. Med tekmami bo igralcem na voljo tudi veliko drugih aktivnosti, zabavne igre, dodatni turnirju, zastonj kampiranje … dolgčas zagotovo ne bo!

Vse o Prazniku najdete na www.praznikslofutsala.com in www.turnirji.com.

Informacije: Marko – 031 381 635.