16. krog 3. SNL-sever
Dravograd že v uvodnem krogu pokazal svojo moč

Vodilni Dravograd je pričel silovito in že v uvodnem srečanju nakazal, da ga izključno zanima samo osvojitev naslova.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Pa smo le dočakali tudi začetek spomladanskega dela tekmovanja v 3. SNL-sever. Ta del sezone bo še posebej zanimiv, saj sledi prehodna tretjeligaška sezona z 10-imi klubi in klube čaka težko delo, da si zagotovijo tretjeligaško vozovnico tudi za prihodnje leto.
Vodilni Dravograd je pričel silovito in že v uvodnem srečanju nakazal, da ga izključno zanima samo osvojitev naslova. Nasproti jim je stala četrto uvrščena Pesnica, ki pa ni imela prav nikakršnih možnosti. Po trije zadetki na polčas, so bili dovolj za več kot prepričljivo domačo zmago.
Odlično je pričel tudi drugo uvrščeni Šampion, ki je doma s 3:0 premagal Šmarje pri Jelšah. V uvodnih minutah se je spremljalo precej izenačeno srečanje, rezultatsko pa se je srečanje prevesilo na celjsko stran v 38. minuti, ko je Torra Jetmir povedel domače v vodstvo. Za razliko od 1. polčasa, so v nadaljevanju domači popolnoma kontrolirali potek srečanja, preko Torra Arjana in Torra Jetmirja dodali še dva zadetka, tako da so točke zasluženo ostale doma.
Do zasluženih točk je prišel tudi prevaljski Korotan, ki je v domačem srečanju, v derbiju začelja, gladko opravil s Šentjurjem. Domači so vso delo opravili v prvih 45-ih minutah, ko so dosegli vse 4 zadetke. V nadaljevanju se je tempo tekme umiril, domači pa so srečanje mirno pripeljali h koncu.
Tekme Mons Claudius – Videm, Pohorje – Kety EMMI Bistrica, Zreče – Dravinja in AjDAS Lenart – S. Rojko Dobrovce, so na sporedu v kasnejših terminih.