Rezultati 3. kroga 3. SNL-vzhod
Rakičan pometel s Čardo

Za nami je 3. krog na tretjeligaškem vzhodu. Bil je ponovno zelo dobro obiskan, presenečenj pa tokrat ni bilo.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Za nami je 3. krog na tretjeligaškem vzhodu. Bil je ponovno zelo dobro obiskan, presenečenj pa tokrat ni bilo. Poglejmo, kaj se je dogajalo na posameznih terenih.
Ljutomer je že v soboto odigral odlično partijo z Bakovci. »Šov program« na igrišču je imel nekdanji nogometaš Zavrča, Goran Šnajder, ki je kar trikrat zatresel mrežo Bakovcev, ki tako po treh krogih ostajajo še brez točk.
Serijo zmag nadaljuje tudi Rakičan. Tokrat so povsem nadigrali Čardo, ki se tudi to sezono rezultatsko muči. Blestel je Karas s tremi zadetki, Rakičan pa se je s to zmago zavihtel povsem na vrh razpredelnice.
V Turnišču so gostovali Odranci in po porazu prejšnji konec tedna uspeli zmagati. Sicer zdesetkani Odranci so sredi 1. dela prek Gostana povedli, toda žilavi mladci iz Turnišča so prek rezervista Takacsa v 71. minuti izenačili in imeli kar nekaj priložnosti celo za zmago. Toda v 88. minuti so Odranci po predložku Jerebica in odbiti žogi obrambe, prek mladega Smeja uspeli zadeti za zmago 2:1. Srečanje v Turnišču je bilo sila dobro obiskano, gledalci pa so imeli na težkem terenu kaj videti. Turnišče torej kljub solidni igri ostaja brez točk.
Bistrica pred enakim številom gledalcev kot v Turnišču, ni uspela pripraviti presenečenja proti Beltincem, ki so očitno našli zmagovalno formulo, ki prinaša točke. Smodiš, Tkalec in Krauthaker so merili v polno za nove beltinske točke, medtem ko Bistrica ostaja pri uvodnih točkah s tekme proti Bakovcem.
Sosedski dvoboj v Serdici se je končal z zmagoslavjem gostov iz Grada. Le ti so odlično startali v novo sezono in posledica je popoln točkovni izkupiček. Serdico so premagali z 0:3, v polno pa sta merila Ribaš in dvakrat Buček Huber. Serdica ostaja v spodnjem delu razpredelnice z eno zbrano točko.
Derbi kroga v Kuzmi se je končal brez zmagovalca in brez zadetkov. Okrog 250 gledalcev je spremljalo izenačen nogomet, ki je bil glede na ekipi »na papirju« kar nekako za pričakovati.
Tudi soboška NŠ Mura igra vse bolje. To pot so premagali Črenšovce, ki kar nekako ne najdejo poti do točk. Sicer so se v Murski Soboti v 1. polčasu še dobro držali, ves posel potreben za zmago, pa so Sobočani opravili v 2. polčasu, ko sta zadela Ciglarič in Korpič, ter potrdila nove Murine tri točke.
Nogometaše sedaj čaka nov teden piljenja forme, naslednji konec tedna pa nam bo postregel spet z nekaj zanimivimi dvoboji. 5. krog bo vsekakor v znamenju derbija med Nafto 1903 in NŠ Muro.
Več sledi v petek v napovedniku.

Zapisniki 3. kroga 3. SNL-vzhod

Could not load template standings-extend.php