19. tradicionalni turnir v malem nogometu Loče 2020 osvojila ekipa ŠIC BAR

V četrtek, 25.06.2020 je v Ločah potekal že 19. tradicionalni turnir v malem nogometu. Tudi letošnje leto kot vsa leta do sedaj, sta turnir organizirala predsednik ŠD Loče Damijan Škrinjar in predsednik konjiške lige Darko Kolar.
Na turnir se je prijavilo 12 ekip. Tri ekipe so bile razvrščene v štiri skupine in iz vsake skupine sta dve ekipi napredovali v četrtfinale. Letošnje leto so na turnirju zaigrale ekipe iz okolice Konjic, Loč, Oplotnice, Velenja, Ptuja, Ljutomera in to je dalo tekmovanju še dodaten čar, saj so bila srečanja tako v predtekmovanju kot v nadaljevanju vse do finala izredno zanimiva, kvalitetna in negotova do zadnjega sodniškega piska.
Ekipe so prikazale fantastične igre na koncu pa je bila najuspešnejša ekipa ŠIC bara, ki je v velikem finalu premagala Mizarstvo Škrinjar. Odločilni zadetek za zmago 1:0 je dosegel igralec Urban Goričan in Igralci Šic bara so postali 19. zmagovalci tradicionalnega turnirja v Ločah. V srečanju za tretje mesto je ekipa Ultra Okna premagala MT Kolar 2:0.
Organizatorji so poskrbeli za bogate nagrade. Tako je ekipa Šic bara za prvo mesto prejela pokal ter velik prehodni pokal in denarno nagrado 500 €, 2. mesto je osvojila ekipa Mizarstva Škrinjar, ki je prejela pokal in denarno nagrado 300 €, tretje mesto pa je pripadlo ekipi Ultra okna ter pokal in 200 €.
Najboljši vratar turnirja je postal Patrik Mohorko (MT Kolar), najboljši strelec Bojan Klemenčič (ŠIC bar), ter najboljši igralec Aljaž Gosnik (Mizarstvo Škrinjar). Nagrade najboljšim ekipam in posameznikom 19. tradicionalnega turnirja v malem nogometu Loče 2020 so podelili gospod Stane Zule (vodja konjiške lige), Darko Kolar (predsednik konjiške lige) in Damijan Škrinjar (predsednik ŠD Loče).

Rezultati 1/8:
ULTRA OKNA – RISI DOBRNA   3 : 2* (1:1, 1:1)
Danijel Đaković, Boštjan Medved
* – po kazenskih strelih zmaga Ultra Okna
Sodil: Janez Lunežnik

ŠIC BAR – HAGAU   1 : 0 (1:0)
Bojan Klemenčič
Sodil: Janez Lunežnik

MIZARSTVO ŠKRINJAR – MESNICA BOČEK   3 : 1 (0:1)
Blaž Gorinšek 2, Jaka Jager: Bojan Markovič
Sodil: Darko Kolar

MT KOLAR – ŠD SELAN   3 : 1* (0:0, 0:0)
* – po kazenskih strelih zmaga MT Kolar
Sodil: Darko Kolar

Polfinale:
ULTRA OKNA – MIZARSTVO ŠKRINJAR   0 : 3 (0:2)
Timi Kotnik, Aljaž Gosnik, Blaž Gorinšek
Sodil: Janez Lunežnik

ŠIC BAR – MT KOLAR   5 : 0 (3:0)
Bojan Klemenčič 2, Urban Seneković 2, Tadej Žagar Knez
Sodil: Janez Lunežnik

Za 3. mesto:
ULTRA OKNA – MT KOLAR   2 : 0 (1:0)
Dejan Gegić, Ado Ičanović
Sodil: Darko Kolar

Za 1. mesto:
MIZARSTVO ŠKRINJAR – ŠIC BAR   0 : 1 (0:0)
Urban Goričan
Sodil : Janez Lunežnik