Rezultati 4. kroga 3. SNL-vzhod
Derbi v Dravogradu gostom iz Slovenske Bistrice

Vodilna Bistrica tudi po tem krogu ostaja neporažena in s 4-imi zmagami samuje na vrhu razpredelnice, kljub temu, da jo je v tem krogu čakalo izjemno zahtevno gostovanje v Dravogradu.
Izjemno izenačeno srečanje se je razpletlo v zadnjih 10-ih minutah, ko so tudi padli vsi trije zadetki. Gostje so povedli v 82. minuti, ko je zadel Bračko. Isti igralec je le tri minute zatem povišal vodstvo svoje ekipe na nedosegljiva dva zadetka. Domači so prav ob zaključku srečanja dosegli častni zadetek, za kaj več pa je zmanjkalo časa.
Visoko in prepričljivo zmago je zabeležil Korotan, ki je doma premagal goste iz Šmarja pri Jelšah. Prevaljčani so že prvi del dobili s prednostjo zadetka, ki ga je dosegel Triplat. V drugem delu igre je sledil 4 minutni mrk gostujoče zasedbe, ki je od 55. do 59. minute prejela kar 3 zadetke in visok poraz je bil neizbežen.
Po porazu v prejšnjem krogu, so novo zmago vpisale Cirkulane, tokrat na gostovanju v Slovenskih Konjicah. Vse pomembno se je zgodilo v 1. delu igre. Gostje so povedli v 32. minuti iz 11-metrovke, ki jo je realiziral Cesar, domači pa so ob tem ostali še brez Brumca, ki je prejel rdeči karton. Nov šok za domače je sledil v 39. minuti, ko so gostje preko Cimermana še povišali svojo prednost. V nadaljevanju se je tempo igre nekoliko umiril, gostje pa so kontrolirali potek tekme in brez večjih težav srečanje pripeljali h koncu.
Dobrovce še naprej ostajajo edino moštvo brez osvojene točke. Na gostovanju v Celju je po prvih 45-ih minutah kazalo dobro, saj so držali rezultat 1:1, v nadaljevanju pa znova popustili in Celjani so z dvema zadetkoma prišli do zmage s 3:1. Gostje so imeli od 55. minute igralca več, a tega niso znali unovčiti.
Nedeljsko dopoldne je bilo rezervirano za tekmo na Vidmu, kjer so tokrat gostovale Zreče, ki so srečanje pričele odlično in že v 4. minuti z zadetkom Brdnika povedle z 0:1. Po uvodnem šoku so se domači pobrali, vzpostavili ravnotežje in do konca polčasa preobrnili rezultat sebi v prid. Najprej je izenačil Mesarič, tik pred odhodom na odmor pa je za vodstvo zadel Vrbanić. V drugem delu igre sta si obe ekipi priigrali po nekaj priložnosti in polpriložnosti, zadeli pa so le gostje, ko je za končnih 2:2 v 79. minuti 11-metrovko realiziral Zupanc Terglav.
V zadnjem srečanju 4. kroga sta se pomerila Podvinci in Rogaška. Izjemno izenačeno srečanje je na stran Rogaške prevesil edini zadetek na srečanju, ki je padel v 72. minuti, ko je zadel Ptiček.

Match

NK Koroška Dravograd NK Dobrovce

4 - 3

6. Match Day

26. 9. 2020, 16:00

N/A

Zreče

Rank
5
Matches
9
Won
5
Tied
1
Lost
3

Last Match

Zreče Dravinja

9. Match Day

17. oktobra 2020 15:00 N/A